ALTA AL SERVEI e-REBUT

Si ja tens ViaT, no cal que t’aturis al Peatge per recollir el rebut. Nosaltres els podem enviar per correu electrònic diàriament*. Dóna’t  d’alta al servei e-rebut i gaudeix del teu viatge sense interrupcions.
Emplena amb les teves dades la sol·licitud d’ e-rebut  i diàriament* enviarem al teu correu electrònic els justificants de les teves transaccions.
 
· Trànsits realitzats amb ViaT als Túnels de Vallvidrera i Túnel del Cadí.
 
 
* Exceptuant les transaccions realitzades en dissabtes, diumenges  i festius nacionals, que s’enviaran el primer dia laborable. 
Nota: Les dades senyalades amb * s'han d'intoduir necessàriament

Castellà Català

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER  PERSONAL
D’acord amb el que disposa la normativa vigent de Protecció de Dades Personals i, principalment, el Reglament (UE) 2016/769 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’ abril de 2016 relatiu a la protecció de dades personals i a la lliure circulació d’ aquestes dades, Túnels de Barcelona i Cadí, Concessionària de la Generalitat de Catalunya, S.A. amb NIF A-65.931.412, l’ informa que les dades personals aportades mitjançant la present petició seran tractades amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud. En qualsevol moment, vostè pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació o supressió, limitació, portabilitat i oposició dirigint-se a les nostres oficines centrals de Túnels de Barcelona i Cadí, Ctra. de Vallvidrera a Sant Cugat BV-1462 Km. 5,3. 08017-Barcelona (Ref. Dades Personals) o mitjançant un e-mail dirigit a tunels@tunels.cat

Per a més informació, consulti la nostra Política de Privacitat que trobarà al següent enllaç web

NO accepto que les meves dades personals siguin tractades per rebre informació sobre serveis i productes

Accepto que les meves dades personals siguin tractades per tramitar la meva sol·licitud


*ViaT
Empleni el número de ViaT de esquerra a dreta i cliqui “Afegir”per cada ViaT que vulgui sol·licitar.Una vegada els tingui tots dins del cuadre “Nums. VIAT” cliqui “ENVIAR”
Afegir
ENVIAR