ALTA AL SERVEI e-REBUT

Si ja tens ViaT, no cal que t’aturis al Peatge per recollir el rebut. Nosaltres els podem enviar per correu electrònic diàriament*. Dóna’t  d’alta al servei e-rebut i gaudeix del teu viatge sense interrupcions.
Emplena amb les teves dades la sol·licitud d’ e-rebut  i diàriament* enviarem al teu correu electrònic els justificants de les teves transaccions.
 
· Trànsits realitzats amb ViaT als Túnels de Vallvidrera i Túnel del Cadí.
 
 
* Exceptuant les transaccions realitzades en dissabtes, diumenges  i festius nacionals, que s’enviaran el primer dia laborable. 
Nota: Les dades senyalades amb * s'han d'intoduir necessàriament

Castellà Català

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER  PERSONAL
D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el seu Reglament de desenvolupament aprovat pel Reial Decret 1720/2007, de 21 de  desembre, vostè dona el seu consentiment per al tractament de les dades personals aportades mitjançant aquesta petició. Aquestes dades seran incorporades en un fitxer titularitat de Túnels de Barcelona i Cadí, CGC, SA, inscrit a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Les seves dades s’utilitzaran amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud. En qualsevol moment, vostè pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i dirigint-se a les nostres oficines centrals de Túnels de Barcelona i Cadí, Ctra. de Vallvidrera a Sant Cugat BV-1462 Km. 5,3. 08017-Barcelona (Ref. Dades Personals) o mitjançant un e-mail dirigit a tunels@tunels.cat

Si no desitja que les seves dades siguin tractades per rebre informació sobre serveis i productes, preguem així ens ho indiqui:
 

NO desitjo que les meves dades siguin tractades per rebre informació sobre serveis i productes.

He llegit l’avís sobre protecció de dades i Comerç electrònic (*)


*ViaT
Empleni el número de ViaT de esquerra a dreta i cliqui “Afegir”per cada ViaT que vulgui sol·licitar.Una vegada els tingui tots dins del cuadre “Nums. VIAT” cliqui “ENVIAR”
Afegir
ENVIAR