INFRAESTRUCTURES > INSTAL·LACIONS
TÚNELS DE VALLVIDRERA

La concessió dels Túnels de Vallvidrera discorre dins del Parc de Collserola al llarg de la carretera C-16, i des del pk 7+000 al pk 13+640. El 42% de la longitud del traçat està constituït per túnels, dels quals els principals són:

  • Túnel de Vallvidrera: 2.517 m i amb una galeria d'evacuació paral·lela al túnel principal, amb nou sortides d'emergència.
  • Túnel de la Floresta: 440 m
  • Túnel de Can Llobet: 391 m
  • Túnel de Valldoreix: 857 m
  • Túnel de Can Rabella: 389 m


És una via ràpida de peatge d'accés a la ciutat de Barcelona, que disposa de les instal·lacions necessàries per garantir la seguretat dels seus usuaris, una oficina d'atenció al client i una àrea on s'ofereixen els serveis de venda de carburant, botiga i cafeteria.

TÚNEL DEL CADÍ

La concessió del Túnel del Cadí discorre dins el Parc Natural Cadí-Moixeró al llarg de la carretera C-16 i des del pk 117+218 al pk 134+335. El túnel té una longitud de 5.026,3 metres.


És una peça bàsica dins la xarxa viària, que permet la comunicació entre les comarques del Berguedà i La Cerdanya. El túnel va ser construït utilitzant solucions tècniques de darrera generació que permeten garantir la seguretat dels seus usuaris.


És una via de peatge que, a més, compta amb instal·lacions com són el centre d'explotació i control del túnel, una oficina d'atenció al client
, dues benzineres i una àrea de servei "Porta Cerdanya", que ofereix els serveis de restaurant, cafeteria, venda de forfaits, serveis RACC, parc infantil i aparcament.